Як тернопільські поліцейські автобуси перевірять (Відео)

Опубліковано:
9 Травня, 2018 о 19:13

На тернопільщині триває спецоперація під умовною назвою «Перевізник». Поліцейські перевіряють, як дотримуються водії правил дорожнього руху та перевезення пасажирів.

Вже перевірено 944 транспортних засоби, які використовуються для надання послуг з перевезення пасажирів, 113 з них здійснюють перевезення організованих груп дітей. Технічно несправними виявлено дев’ять автобусів. За результатами перевірки складено 168 адміністративних матеріалів. 102 –  за відхилення від визначеного маршруту та незаїзд на автостанцію. Задокументовано 14 порушень правил зупинки під час здійснення посадки та висадки пасажирів, 12 фактів перевезення пасажирів понад встановлену кількість,  по 5 випадків керування автобусом без відповідних документів та керування транспортом, що не пройшов відповідний технічний контроль.



Перевірці підлягають й іноземні перевізники, які проїжджають територією нашої області. Складено 57 постанов на польських та німецьких перевізників, які порушили транспортне законодавство України.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перевізник, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: