У Києві п’яний водій вбив власну дружину (Фото)

Опубліковано:
7 Травня, 2018 о 11:21

У ніч проти 6 травня, у Києві, на вулиці Братиславській, сталася жахлива ДТП. Автомобіль Volkswagen Passat на європейських номерах влетів під причіп фури MAN. У результаті аварії загинула жінка-пасажир.

 



Цю інформацію повідомляє dtp.kiev.ua.

За словами водія фури, він зупинився у правому ряду через те, що його авто зламалося. Аварійка була вимкнена, проте знак аварійної зупинки він встановив. Невдовзі сталося зіткнення.

“Очевидці розповіли, що Passat на високій швидкості рухався в бік станції метро “Чернігівська” і намагався обігнати автомобіль, що їде попереду правою смугою. Під час здійснення маневру водій Passat не встиг завершити обгін і врізався у вантажівку”, – пише dtp.kiev.ua.

Від авто майже нічого не залишилось. Правий бік транспортного засобу повністю опинився під причепом тягача. Водій легковика отримав незначні травми. На передньому сидінні була його 24-річна дружина, яка загинула від отриманих травм.

Поліція інформує про те, що водій Volkswagen Passat був у стані алкогольного сп’яніння.

Аби витягти тіло загиблої, на місце події виїжджав аварійно-рятувальний загін ДСНС. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #київ, #смерть
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: