На Тернопільщині у колекціонера вилучили цілий арсенал зброї

Опубліковано:
6 Травня, 2018 о 15:13

Гвинтівки «Мосіна» та «Маузер», 58 набоїв, дві банки з  вибуховою речовиною   вагою 700 грамів, предмет схожий на запал до вибухового пристрою, два штикножі та багнет. Весь цей арсенал вилучили борщівські правоохоронці у 29-річного жителя села Гуштин.

Всі вилучені предмети візуально – часів Другої світової війни, проте у відмінному стані. За фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами розпочато кримінальне провадження.



Під час досудового розслідування з’ясувалося, що одну з гвинтівок відреставрував та зробив придатною до використання за призначенням 68-річний житель села Цигани.  Пенсіонерові теж загрожує кримінальна відповідальність за статтею 263-1 ККУ – незаконно переробка чи ремонт вогнепальної зброї. Вилучений арсенал направили на екпертизу.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зброя, #колекціонер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: