У період з 5 квітня по 11 травня Відділ безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції в Тернопільській області проводить весняне комісійне обстеження автомобільних доріг державного значення та вулиць населених пунктів. 

Інспектори стежать за станом проїзної частини, перевіряють наявність дорожньої розмітки та дорожніх знаків.

До адміністративної відповідальності у період з 1 січня по 30 квітня 2018 році за недоліки виявлені в ході обстежень вулично-шляхової мережі на посадових осіб дорожніх, комунальних організацій та громадян складено 83 адміністративних матеріалів.

На усунення виявлених недоліків та на покращення безпеки дорожнього руху у вказаний період видано 102 приписи та вимоги патрульної поліції (з яких 18 на встановлення дорожніх знаків та 26 на ліквідацію вибоїн).

Також за результатами обстежень складено 47 актів у яких зафіксовано стан проїзної частини, технічних засобів організації дорожнього руху та інших недоліків. Направлено 13 інформацій до органів місцевого самоврядування та балансоутримувачів вулиць і доріг.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дороги, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обстеження, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: