Сезон фонтанів: киян та гостей міста потішать яскравим шоу (Фото)

Опубліковано:
30 Квітня, 2018 о 22:20

На травневі свята у Києві офіційно відкриють фонтани. Крім того, цього року столична влада вирішила розширити репертуар співочих фонтанів. Про це повідомили представники Київської міської адміністрації.

У центрі Києва фонтани працюватимуть від 1 травня й до 30 вересня. Світло-музична вистава відбуватиметься щоденно, окрім понеділка, з 21:00 до 23:00.



Як зазначають в Адміністрації, музичний репертуар фонтанів значно розширився. Так, кияни та гості столиці зможуть почути композиції Джамали “1944”, Бумбоксу “Злива”, Океану Ельзи “Майже весна”, Елвіса Преслі “A Little Less Conversation”, Pianoboy  “Кохання”, The Hardkiss “Журавлі”, Queen “I want to break free”, Шерлі Бассі “History Repeating” та інші.

У Київській адміністрації також нагадали, що минулого року реконструювали фонтанний комплекс, що складається з одного “великого” та шести “малих” фонтанів. До цього часу комплекс не працював майже три роки. Окрім цього, протягом останніх двох років у акваторії Русанівського каналу збудували новий комплекс з дванадцяти окремих фонтанів

 

На офіційному сайті КМДА можна ознайомитися з графіком роботи кожного фонтану у місті.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #київ, #фонтани
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: