Оприлюднено результати експертизи крові хлопців, які загинули в аварії в Світлий понеділок

Опубліковано:
27 Квітня, 2018 о 21:43

Начальник Головного управління нацполіції в області Олександр Богомол оприлюднив на брифінгу результати експертиз аварії, яка сталася 9 квітня близько 4:30ранку на автодорозі Підволочиськ-Збараж, повідомляє сайт 20 хвилин.

У крові водія та п’яти пасажирів, виявлено від 2 до 3 проміле алкоголю. Троє з них загинули.



“Це катастрофа! Яка тягне за собою другу катастрофу, – каже Олександр Богомол. – Ми обов’язково вивчатимемо можливість притягнення до відповідальності власника автомобіля, який передав нетверезому водієві кермо. І цьому буде надана відповідна правова кваліфікація.”

Трагедія, яка сталась 9 квітня, показує, що в усіх селах і невеличких населених пунктах “не є достатньо поліції, аби регулювати дорожній рух і впливати на процеси – їзди сільських шумахерів на євробляхах”, – каже Олександр Богомол.

“Я не маю можливості в кожному селі поставити по поліцейському, який має лише 9 передбачених законом можливостей зупиняти автомобіль, –  каже очільник поліції. – Але проблема вживання алкоголю і керування у нетверезому стані є. І дуже серйозна. До неї потрібно долучати і органи місцевого самоврядування, і власників авто. Аби роз’яснювати наслідки таких поїздок.”  

Станом на 26 квітня усіх трьох потерпілих виписали з лікарні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварії, #експертили, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #результати, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: