Тернопільський рибоохоронний патруль впіймав чергового браконьєра (Фото)

Опубліковано:
27 Квітня, 2018

Тернопільський рибоохоронний патруль продовжує активно здійснювати рибоохоронну роботу. Так, 18 квітня під час здійснення патрулювання на водоймі загального користування біля с. Пеньківці Підволочиського району інспекторами рибоохоронного патруля було виявлено факт браконьєрства.

Чоловік проводив вилов риби за допомогою сіток ставних у кількості 4 шт. Дане заборонене знаряддя лову виявлено та вилучено інспекторами. Окрім сіток у браконьєра було вилучено 37 кг риби, а саме: 287 карасів. Збитки, нанесені водним біоресурсам, складають 4 тис. 879 грн.



Управління Державного агентства рибного господарства у Тернопільській області нагадує про заборону лову під час нересту та про розроблену інтерактивну карту для рибалок на якій позначені місця де дозволено рибальство, а також вкотре закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись встановлених правил рибальства. Якщо Ви помітили порушення, прохання терміново повідомляти на цілодобову «Гарячу лінію» Тернопільського рибоохоронного патруля: (0352) 27-70-34 та (097) 427-85-95.

null

 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #патруль, #риба, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Вікторія Шкільняк
17:04, 3 Червня, 2024

Вікторія Шкільняк: «Пісня лікує душу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: