21-22 квітня запрошують в Тернопіль на фестиваль-конкурс «Я там, де є благословення»

Опубліковано:
18 Квітня, 2018 о 08:43

21-22 квітня тернополян запрошують на Міжнародний фестиваль-конкурс духовної пісні та камерної музики «Я там, де є благословення». Цьогоріч участь у заході візьмуть 500 конкурсантів. Це виконавці та творчі колективи – представники різних християнських конфесій з України, Грузії й Польщі.

Відбір виконавців розпочнеться 21 квітня з 10.00 год. в академічному обласному драматичному театрі ім. Т. Шевченка, Українському Домі «Перемога» та церкві Матері Божої Неустанної Помочі. А відкриття конкурсу –  о 18.00 год. в драматичному театрі ім. Т.Шевченка. 22 квітня о 13.00 год. в обласній філармонії нагороджуватимуть переможців та відбудеться гала–концерт кращих виконавців фестивалю-конкурсу.



Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #де є благословення, #духовна пісня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фестиваль, #Я там
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: