Подана петиція про ремонт однієї з вулиць Тернополя

Опубліковано:
14 Квітня, 2018

Подана петиція про ремонт міжбудинкового проїзду вулиці Шота Руставелі до будинку вул.Збаразька, 37 на умовах співфінансування, адже самотужки провести ремонт мешканцям не підсилу. 

Міжбудинковий проїзд в центральній частині міста – з вулиці Шота Руставелі до будинків (гуртожитків) №35 і 37 на вулиці Збаразькій перебуває у зруйнованому стані. Бруд з даної території розвозиться та розноситься на головну прилеглу вулицю Збаразьку, а далі – по всьому місту. 
Будинки вул.Збаразька, 35-37 на час передачі з державної в комунальну власність Тернополя перебували у вкрай незадовільному й занедбаному стані. Але за останні 3 роки мешканці гуртожитків самоорганізувались в будинкові комітети та ОСББ й самотужки або на умовах співфінансування з міською радою поступово приводять будівлю до належного стану. Люди вимушено встановивши собі найвищі тарифи в місті на утримання будинку (квартплату) від 7 до 10грн./м.кв. 
Самотужки провести ремонт зруйнованого проїзду мешканцям не під силу. Тому, пропонується провести вище зазначений ремонт за бюджетні кошти на умовах часткового співфінансування з боку мешканців, написав автор петиції Іван Сороколіт.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вулиці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: