У Тернополі власник примусив орендаря-іноземця заплатити 1100 доларів за затоплення, котрого не було

Опубліковано:
11 Квітня, 2018 о 10:43

Тернопільською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками злочину передбаченого ч.3 ст.355 КК України, за фактом примушування до виконання цивільно-правових зобов’язань.

Досудовим розслідуванням встановлено, що тернополянин зобов’язав іноземця, який орендував у нього  квартиру, під приводом відшкодування шкоди, завданої вигаданим затопленням житла,   заплатити 1100 доларів США чи 28 600 гривень. Щоб змусити винаймача віддати вищевказану суму,  тернополянин забрав ключ від квартири, де знаходились особисті речі орендаря.   Лише після сплати грошей чоловік   зміг забрати те, що йому належало.



 Насправді ніякого затоплення не було, а  іноземець   змушений був віддати більше тисячі доларів США щоб отримати власне майно.

Вказане правопорушення викрите працівниками Тернопільської місцевої прокуратури спільно  з Управлінням Служби безпеки України в Тернопільській області.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #житло, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #оренда, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: