У Києві «весела» компанія влаштувала стрілянину по вікнах

Опубліковано:
9 Квітня, 2018 о 10:20

7 квітня близько поліції звернулись мешканці двох багатоповерхівок на вулиці Василя Липківського у Києві та повідомили, що по їхніх квартирах стріляють.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції України.



Вікно однієї з квартир мало характерні пошкодження, імовірно, від пострілу. В іншій квартирі предмет, схожий на кулю до набою, застряг у стіні балкону.

Під час відпрацювання території полісмени встановили, що імовірні правопорушники можуть перебувати в одній з квартир будинку на вулиці Кудряшова, і, скоріше за все, саме звідти влаштували стрілянину. Довгий час підозрювані не відчиняли дверей поліції, але, зрештою, після тривалих переговорів відкрили.

Двоє чоловіків і жінка, які перебували у помешканні, мали явні ознаки алкогольного сп’яніння. У квартирі за допомогою кінологів зі службовими собаками вдалось виявити предмет, схожий на пістолет. З нього, ймовірно, і здійснювали постріли.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: