У Тернополі стартував проект «Robota на громаду»

Опубліковано:
6 Квітня, 2018 о 13:13

У міській раді підписали черговий меморандум про співпрацю щодо реалізації проекту «Robota на громаду». Меморандум передбачає розміщення вакансій органу місцевого самоврядування на web-порталі https://rabota.ua.

Метою проекту є створення зручного та доступного інтерактивного майданчика для людей, які мають бажання та відповідають усім вимогам, щоб стати державними службовцями або службовцями органів місцевого самоврядування.



«Реалізація даного проекту дасть можливість кадровій службі міської ради відібрати більш кваліфіковані та професійні кадри, а також це черговий крок до відкритості у роботі муніципалітету, адже кандидати на посади зможуть не лише подати резюме, але й отримати можливість пройти стажування у міській раді, – зазначає очільник Тернополя Сергій Надал. – В майбутньому портал може перерости у майданчик обміну ефективними технологіями муніципального та державного управління, де, завдяки тематичним обговоренням, фахівці зможуть обмінюватись кращими практиками та спільно вирішувати вузькопрофільні питання».

Зі слів керівника ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» Максима Черкашина, Тернопіль сьогодні є прикладом для усіх обласних центрів України, адже місто першим долучилося до проекту «Robota на громаду», що дозволить прозоро, чітко та легко працевлаштовуватися в органах місцевого самоврядування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проект, #робота, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: