Учасники проекту «Школа помічника депутата» зустрілись із очільником міста

Опубліковано:
6 Квітня, 2018 о 12:13

У Тернополі триває проект «Школа помічника депутата». Впродовж двох місяців для учасників організовують ряд тренінгів від відомих політиків, депутатів, громадських діячів та юристів. За результатами курсу учасники отримають дипломи, а найкращі випускники мають шанс стати помічниками-консультантами депутатів.

4 квітня у залі засідань міської ради відбулося зустріч очільника Тернополя Сергія Надала з учасниками проекту.



null

«Міська рада та я особисто завжди активно підтримуємо та співпрацюємо з молоддю, яка проявляє потенціал та прагне позитивних змін у нашому місті та країні, – коментує Сергій Надал. – Саме тому уже протягом декількох років у Тернопільській міській раді діє система стажування для студентів, яка дає можливість ознайомитися з роботою органів місцевого самоврядування та допомагає молодим людям вирішити, чи хочуть вони у майбутньому стати частиною нашої міської ради».

Міський голова також наголосив, що одним із механізмів співпраці органів місцевого самоврядування та молоді є консультативно-дорадчий орган при Тернопільській міській раді – Молодіжна міська рада, до складу якої входить значна частина молодіжних організацій, органів студентського та учнівського самоврядування, і яка покликана забезпечувати узгодженість дій у вирішенні питань, що впливають на життя молоді та її участь у суспільному житті міста.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зустріч, #молодь, #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: