Заплановані перевірки торговельних підприємств культурно-видовищних та дозвіллєвих закладів на Тернопільщині розпочались

Опубліковано:
1 Квітня, 2018 о 20:43

31 березня в Управлінні ДСНС України у Тернопільській області відбулася аудіо селекторна нарада під головуванням заступника начальника управління з питань державного нагляду та контролю Романа Терлецького. У нараді взяли участь керівники районних підрозділів та інспекторський склад області.

Обговорювали важливе для сьогодення питання щодо виконання доручення Прем’єр-міністра України  щодо позапланових перевірок об’єктів з масовим перебуванням людей,  та наказу Голови ДСНС №202 від 29 березня 2018 року.



Читайте також

На Тернопільщині ледь не згорів магазин секонд-хенду
Професіоналізм пожежників на Тернопільщині: Як можна гасити пожежу з порожньою цистерною?
Посеред дороги в Києві спалахнув автомобіль (Відео)

Згідно з наказом  до 2 квітня 2018 року буде складено перелік, та розроблено графік проведення позапланових перевірок торговельних підприємств (торговельні центри, багатофункціональні будинки і комплекси), культурно-видовищних та дозвіллєвих закладів, що відповідно до вимог пункту 5 статті 32 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» належать до класів наслідків (відповідальності) СС2 і СС3, дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, закладів охорони здоров’я із стаціонарним лікуванням.

Особливу увагу звертатимуть на евакуаційні шляхи і виходи, наявність та технічний стан автоматичного протипожежного захисту і оповіщення, внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання.

У разі порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, невиконання приписів  про усунення порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки застосовуватимуться заходи адміністративного впливу, передбачені Кодексом України про адміністративні правопорушення.

За матеріалами сайту Управління ДСНС України у Тернопільській області.

Анастасія Гарасим’як

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перевірка, #пожежа, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: