Тернополяни можуть захистити дерева, викликавши поліцію (Відео)

Опубліковано:
30 Березня, 2018 о 11:43

Про знищення дерев у Тернополі, яке відрізняється від санітарної обрізки, можна повідомляти у поліцію. Також припинити це можна, підтримавши петицію про заборону вирізки дерев «під стовп», – пише Терен.

– Щоб не було ілюзій щодо санітарної підрізки чи розчищення території від нібито аварійних дерев, громадяни, знайте – це відбувається всією країною, – пише Олена Дейнека у Facebook. – Тільки це – вигідний бізнес для когось на наших очах. Нас обкрадають, добре озброївшись документами і «компетентними» комісіями. Проте і на них є управа. Головне – не залишатись байдужими. Якщо бачите подібне знищення (а це знищення з точки зору українського законодавства), то викликайте поліцію, телефонуйте на гарячу лінію Кабміну, поширюйте інфо через соціальні мережі, об’єднуйтесь в групи для протистояння. Збережемо своє місто.



У соціальному ролику від ГО «Озеленення» нагадують: під час формувального обрізання дерев формують крону, під час санітарного – видаляють сухі гілки, а омолоджувальне обрізання – лише для старих дерев із підсихаючою верхівкою. Вирубка сухих дерев під «стовп» можна вважати вандалізмом. Ця обрізка лише калічить дерева.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дерево, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: