На Київщині п’яний чоловік намагався викрасти патрульний автомобіль (Фото)

Опубліковано:
29 Березня, 2018 о 18:03

У вечірній час прямо біля Бориспільського ВП, нетверезий чоловік вчинив спробу проникнути до патрульного автомобіля, під час чого його й було затримано.

Про це повідомляє інформаційний портал «Моя Київщина», – пише ZIK.



Свідком жахливо-зухвальної поведінки став член ГФ «Сектор Безпеки».

Крім неймовірно безглуздого вчинку він ще вів себе дуже зухвало, з використанням нецензурної лайки в сторону працівників поліції. Віддаємо належне витримки поліцейських, що попри все, поставились до цього чоловіка доволі ввічливо й намагалися з’ясувати причину його дій. Але всьому є межа…

Зловмисника затримали та склали два протоколи про порушення адміністративного Кодексу – хуліганські дії та перебування в громадському місці в стані алкогольного сп’яніння. До речі, порушником виявився колишній співробітник однієї з охоронних фірм, з якої його вигнали за крадіжку…

ГФ «Сектор Безпеки» наголошує на необхідності контролювати власні дії та закликає не ставати схожим на героя цієї публікації.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #київ, #поліція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: