Тернопільські патрульні виявили іноземця-нелегала

Опубліковано:
26 Березня, 2018 о 19:35

Під спільного відпрацювання з працівниками міграційної служби патрульні виявили громадянина республіки Конго. З’ясувалося, що він порушив міграційне законодавство і перебуває на території України незаконно.

На нелегала на склали адміністративний протокол за ч.1 ст. 203 КУпАП (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України).



Нагадаємо, операція «Мігрант» нa Тернопільщині триває з 5 лютого. П’ятнaдцять днів тривaв її підготовчий етaп, a з 21 лютого поліцейські спільно зі співробітникaми мігрaційної розпочaли прaктичні зaходи. Метою профілактичного відпрацювання є контроль за виконанням законодавства в міграційній сфері, виявлення фактів незаконного перебування на території області іноземців або осіб без громадянства, а також попередження інших правопорушень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #нелегал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: