У Києві затримали п’яного екс-главу патрульної поліції Харкова за кермом (Фото)

Опубліковано:
26 Березня, 2018 о 11:08

У Києві після переслідування затримали колишнього очільника харківської патрульної поліції Євгена Мельника, який перебував у нетверезому стані за кермом, – пише ZIK.

Про це повідомляє «Київ оперативний» на своїй сторінці у Facebook.



За даними видання, біля ТРЦ Lavina автомобіль Mitsubishi Lancer проїхав на заборонений сигнал світлофору, через що за ним почалося переслідування. Зупинили його на вулиці Рубежівській.

«Одразу після зупинки автомобіля водій намагався втекти. Коли затримали, водій вчиняв супротив, не виконував законні вимоги поліцейського, а потім взагалі вдарив його в обличчя (напад на працівника поліції при виконанні службових обов’язків зафіксувала слідчо-оперативна група)», – йдеться в повідомленні.

«Київ оперативний» зазначає, що у водія були ознаки алкогольного сп’яніння. Проходити тест на місці (на приладі «Драгер») відмовився і поїхав до лікаря-нарколога. Каже, що знає легкий спосіб як визнати протокол недійсним.

Зазначається, що на Мельника в 2014 році вже складали протокол за кермування у стані сп’яніння.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #водій, #київ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: