«Як виростити мислячу дитину?»: у Тернополі Українська Галицька Партія презентуватиме цікаву методику

Опубліковано:
26 Березня, 2018 о 09:13

Чи хвилює Вас, як розвивається Ваша дитина? Що потрібно робити, щоб вона виросла мислячою та творчою?  Чи важливим є для Вас внутрішня гармонія дошкільняти? Якщо відповідь “Так!”, то приходьте 27 березня о 18-ій годині за адресою: вул. Йосипа Сліпого, 3.

Українська Галицька Партія запрошує на захід “Гармонійний розвиток дитини: можливості дошкільного виховання”. Експерти освітньої групи розкажуть про  методи виховання, за допомогою яких можна розвинути відповідальну, вільну та моральну особистість.



Нині серед різних педагогічних концепцій, пов’язаних з раннім розвитком дитини, окреме місце посідає вальфдорфська педагогіка. Вона зорієнтована не на розвиток інтелекту чи фізичної сили. Вона заснована на повазі до дитинства, без якогось тиску.

У такому випадку дитину спеціально не навчають, вона навчається сама, наслідуючи дорослого і проводячи власні експерименти.

У дитячих садках також передбачається активна (а головне – зацікавлена) участь батьків. Це може бути допомога в обладнанні території, пошиття ляльок тощо.

Приходьте на зустріч, активісти Української Галицької Партії розкажуть про практичні переваги альтернативної методики та власні напрацювання для покращення якості дошкільної освіти.

“Спеціально для того, щоб поділититися сучасною і ефективною цієї методикою роботи з дітьми до нас в Тернопіль приїжджає засновниця Центру раннього розвитку дитини “Паросток життя” Світлана Мосейчук. Вона розповість як застосовувати методику в дошкільному середовищі та сімейному вихованні та про адаптацію дитини, до нового для неї світу, дитячий колектив, перші дні в дошкільному закладі”, – коментує Ірина Яремчук, голова міської організації Української Галицької Партії.

Експерти освітньої групи Української Галицької Партії знають, як розширити мережу дошкільних закладів, перезавантажити систему фінансування за принципом “гроші за дитиною”, вдосконалити електронну чергу. Також цікавим буде досвід Фінляндії у системі дошкільної освіти. 

Запрошують батьків, вчителів, вихователів, аніматорів, усіх, кого цікавить, як виростити цікаву та вільну особистість.

Реєструйтесь за посиланням.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розвиток, #тернопіль, #тернопільські новини, #угп
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: