У Тернополі машина таксі погрузла у глибочезній калюжі (Відео)

Опубліковано:
26 Березня, 2018 о 07:43
Про якість доріг у Тернополі можна складати анекдоти. Адже поки центральні вулиці міста ще на виду у дорожників, які регулярно їх ремонтують, підсипають тощо, то ті, що «віддалені від цивілізації», нагадують шлях в нікуди, – пишуть Тернополяни.

Одна з таких доріг — на вулиці Тарнавського-Спортивна (в напрямку гаражів). Щодня тернопільські водії ризикують розбити власне авто через величезну яму просто серед дороги, до якої, схоже, нікому і ніколи не було діла.



Читайте також

Під Кременцем на Тернопільщині нетверезий молодик намагався викрасти авто

Так, відео того, як кермувальник таксі на «ВАЗ» просто таки втопив машину, яка погрузла у цій калюжі, в мережі «Фейсбук» 23 березня опублікував користувач Сергій Валерійович.

На ньому чітко видно, як водій, потрапивши у пастку, декілька хвилин безуспішно пробує пробитися вперед з ями, але, натомість, лише зачіпає бампер об залишки дороги. Зрештою, зрозумівши, що рухатись вперед нереально, він здав назад і поїхав в обхід калюжі невеличкою стежиною, по якій ще (!!!) реально проїхати не поспішаючи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #калюжа, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: