У Тернополі провели флешмоб з нагоди 4 річниці створення Нацгвардії (Відео)

Опубліковано:
25 Березня, 2018 о 15:13

На Театральному Майдані Тернополя провели флешмоб з нагоди 4-ї річниці створення Національної гвардії України. Військові виступили разом з дівчатами, які виконували рухи з жовтими та блакитними стрічками у руках. Службовці відзначають: гордяться тим, що є частиною Нацгвардії і готові завжди сміливо і сумлінно виконувати свої обов’язки.

Нагадаємо, Національна гвардія України – військове формування з правоохоронними функціями, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України і виконує завдання із захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян України, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки, а також у взаємодії з правоохоронними органами — із забезпечення державної безпеки і захисту державного кордону, припинення терористичної діяльності, діяльності незаконних воєнізованих або збройних формувань (груп), терористичних організацій, організованих груп та злочинних організацій. Як самостійна силова структура існувала з 1991 по 2000, як військове формування з правоохоронними функціями на базі Внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України та залученням нових військових кадрів на добровольчій основі з 13 березня 2014 року.



Відео: Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовий, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #флешмоб
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: