Троє тернопільських восьмикласників пішли гуляти так, що їх довелось розшукувати поліції

Опубліковано:
13 Березня, 2018 о 09:13

13-річний тернополянин вийшов з дому в обідню пору, щоб погуляти з друзями. Ввечері телефон сина перестав відповідати і він то з’являвся, то зникав у мережі. Батьки забили на сполох, коли близько 23.32 години син так і не повернувся та зателефонували до поліцейських.

Читайте також



Заробітчанку із Кременеччини, котра зникла у Польщі майже два місяці тому знайшли

Патрульні, працівники поліції міста та області одразу кинулись на пошуки диини. Вони обійшли територію міста, найбільше шукали на мікрорайонах Східному та Канаді. Під час пошуків з’ясувалось, що восьмикласник пішов гуляти з двома однолітками, які також батькам нічого не повідомили. Батьки останніх займалися пошуками дітей самостійно.

Близько другої ночі син заявника зателефонував мамі з іншого номера і повідомив, що його мобільний розрядився, а він знаходиться неподалік дому і скоро прийде. Та хлопця не було. Знайшли його та інших двох хлопчиків представники ювенальної превенції в дворі 15-ї школи о 4:30 ранку та повернули дітей батькам. З родинами спілкуватимуться правоохоронці та психологи. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: