Деталі резонансного самогубства на Тернопільщині

Опубліковано:
11 Березня, 2018 о 13:43
У святковий день, просто на 8 березня, у Тернополі трапилася трагедія. У поліцію про неї близько 12:30 год. повідомив 78-річний пенсіонер, який на подвір’ї сусідів побачив труп, – пишуть Тернополяни.

Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що на вул. Деповська, 1 під накриттям, що за гаражем біля будинку, покінчив життя самогубством 61-річний власник помешкання. Чоловік скоїв суїцид, шляхом пострілу собі у ротову порожнину із обрізу гладкоствольної рушниці 16-го калібру.



Читайте також

У Тернополі застрелився чоловік

Також у будинку виявили тіло літньої жінки, матері загиблого. За словами сусідів, вона довгий час була лежачою і син доглядав її. Грошей у сім’ї було обмаль, не вистачало навіть на ліки. Як встановили фахівці, смерть жінки наступила природнім шляхом за декілька годин до того, як її син застрелився.

Ймовірно, кажуть експерти, саме смерть матері і стала причиною такого відчайдушного вчинку чоловіка, який, схоже, не захотів миритися із непоправною втратою і сам вкоротив собі віку.

Тим часом поліція з’ясовує хто є власником зброї і патронів, що вилучили на місці трагедії, адже на загиблого вона не зареєстрована.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #самогубство, #суїцид, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: