Київські копи ледь «утекли» від п’яного водія

Опубліковано:
3 Березня, 2018 о 12:53

1 березня у Києві співробітники патрульної поліції затримали нетверезого водія автомобіля Chery Amulet – він намагався дати їм хабар. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції, – пише Знай.

Згідно з інформацією, екіпаж патрульних зупинив для перевірки авто з пошкодженнями, характерними для ДТП.



У водія автомобіля були явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік і сам зізнався, що вживав спиртні напої, але від проходження огляду на стан сп’яніння відмовився.

Водій неодноразово звертався до поліцейських із пропозицією вирішити це питання “по-іншому”, проте отримав чітку відповідь – правопорушення фіксується згідно з чинним законодавством.

Коли патрульні складали на водія адмінпротокол, він підійшов до службового автомобілю і поклав у кишеню куртки інспектора 1,5 тис. грн. Патрульний намагався схопити чоловіка за руку, однак той почав тікати. Поліціянт наздогнав порушника й надів на нього наручники.

Для фіксації події патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу: у діях чоловіка були ознаки кримінального злочину за ст. 369 КК України – пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі.

Інспектори склали на водія адмінматеріали за ст. 130 і ч. 1 ст. 126 – керування в стані сп’яніння та керування без відповідних документів. Автомобіль евакуювали на штрафмайданчик.

Гроші вилучено та долучено до матеріалів справи. Водія доставлено до Дарницького управління поліції задля з’ясування всіх обставин події.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #водій, #київ
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: