Смерть іноземної студентки у Києві: нові подробиці у розслідуванні справи

Опубліковано:
1 Березня, 2018 о 18:57

Студенти київського медуніверситету проводять власне розслідування всього, що сталося навколо зникнення туркменської студентки Мукаддас Насирлаєвої, – пише ZIK.

На підтримку Мукаддас створена сторінка в Facebook, де розміщуються документи, які мають відношення до даної справи, передає НАРОДНА ПРАВДА.



Зокрема, зазначається, що згідно з чинними правилами, навчальний заклад має інформувати державну службу про зміну статусу студента протягом 15 днів. Але з відповіді на адвокатський запит ясно, що у міграційній службі не отримували від університету повідомлення про відрахування Мукаддас Насирлаєвої 17 січня через те, що вона не оформила документи для отримання посвідчення на проживання, як це заявили в НМУ.

До того ж студенти звертають увагу, що згідно із затвердженими правилами саме навчальні заклади надають документи до міграційної служби для оформлення посвідки на тимчасове проживання, і несуть за це відповідальність. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #київ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #самогубство, #студент, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: