Теребовлянець вербував жінок у Польщу на роботу повіями

Опубліковано:
28 Лютого, 2018 о 08:13

Вербуванням дівчат займався 39-річний житель Теребовлянського району. Працівниць шукав через своїх друзів та знайомих. Це були молоді жінки модельної зовнішності віком від 20 до 30 років.

Читайте також



Теребовлянка організувала у Тернополі секс-бізнес
У Тернополі молода мама займалась сутенерством
Під час «оперативної закупки» тернопільські правоохоронці затримали групу повій (Відео)

Дівчатам обіцяли роботу прибиральниць у готельних комплексах Польщі. Зарплата за місяць – в межах 500 євро. Коли ж охочі погоджувалися, чоловік розповідав і про альтернативу з доходом, який в 3-4 рази перевищував попередню суму. За 1,5-3 тисячі доларів дівчата мали працювати повіями у борделях. На пропозицію торгувати тілом погодились двоє жительок Тернопільської області. Третя дівчина, яка мала намір пристати на пропозицію роботи у готелі, зрозуміла в чому справжня суть її роботи за кордоном та звернулася в поліцію.

Роботодавця разом із двома заробітчанками та водієм затримали на пункті державного пропуску “Шегині”. З’ясувалось, що “заробітчанки” мали працювати у нічному клубі міста Згожелець. За кожну завербовану жінку теребовлянець мав отримати винагороду в розмірі 500 доларів США. Із власниками борделю при розважальному закладі мешканець Тернопілля познайомився, коли перебував у Польщі на заробітках. Жінок, які встигли перетнути кордон раніше, роботодавці оформляли офіціантами, покоївками та прибиральницями, хоча насправді вони надавали сексуальні послуги чоловікам за гроші.

Підозрюваний у торгівлі людьми у скоєному зізнався. Йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої. Долю вербувальника вирішить суд.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проституція, #сутинер, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: