Школяр зі Скали-Подільської представив Президенту власний проект

Опубліковано:
27 Лютого, 2018

Школяр зі Скали-Подільської Владислав Ундерко представив Президенту України Петру Порошенку власний проект. Про це повідомляє «Звістка».

Талановитий хлопець із Тернопільщини минулого року став слухачем Малої Академії Наук та здобув кілька перемог у престижних науково-технічних конкурсах. Кілька днів тому Владислав представив свою наукову працю в Києві та виступив перед Главою держави Петром Порошенком, міністром освіти і науки Лілією Гриневич та ректором Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського Михайлом Згуровським. Під керівництвом вчителя фізики Олександра Ющишина й  викладача МАН Андрія Мулярчука школяр з Борщівщини досліджує можливість отримувати енергію з відновних джерел, також після зустрічі Владислав Ундерко разом з десятьма іншими слухачами Малої Академії Наук та талановитими, відомими українськими науковцями обговорили проблеми та перспективи  сучасної науки, пошуки способів зменшення відтоку талановитої молоді за кордон.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проект, #тернопіль, #тернопільські новини, #ундерко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: