Тернопільський рибоохоронний патруль викрив 41 порушення за тиждень

Опубліковано:
26 Лютого, 2018

В період з 16 по 22 лютого 2018 р. Тернопільським рибоохоронним патрулем та громадськими інспекторами виявлено 41 порушення. З них: 33 порушення правил любительського лову та 2 грубих порушення правил рибальства і складено 6 актів вилучення безхазяйних заборонених знарядь лову.

За підсумками порушень, у браконьєрів вилучено 33 одиниці заборонених знарядь лову та накладено адміністративні стягнення у вигляді штрафів на суму 3149 грн.



Читайте також

На Тернопільщині успішно працює рибоохоронний патруль
Щуки Івачівського ставу опинились під прицілом тисячі гачків – ситуація критична, хижак у небезпеці (Відео)

Найбільшу кількість правопорушень патрульні зафіксували на водоймах Тернопільського та Зборівського районів.

З метою попередження порушень у сфері рибоохоронного законодавства, працівники патруля активно ведуть масово-роз’яснювальну роботу та поширюють Довідник рибалки серед населення області. З Довідником в Тернопільській області можна ознайомитись за посиланням.

Управління закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись встановлених правил рибальства. Якщо Ви помітили порушення – прохання терміново повідомляти за номерами цілодобової «гарячої» лінії Тернопільського рибоохоронного патруля: (0352) 27-70-34, (097) 427-85-95 або на всеукраїнську безкоштовну «гарячу» лінію: 0-800-50-52-50.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #патруль, #риба, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Мистецька освіта в школі: як працює експериментальний заклад у Тернополі
21:19, 27 Травня, 2024

Мистецька освіта в школі: як працює експериментальний заклад у Тернополі

Блоги

ТОП новини тернопільщини: