Екс-депутат з Тернополя, якого поранили ножем в центрі міста, прокоментував напад у соцмережах

Опубліковано:
26 Лютого, 2018 о 10:43
Екс-депутат Тернопільської міської ради, на якого напали з ножем у центрі міста, прокоментував подію у “Фейсбуці”, – пишуть Тернополяни.

– Живий. Та кілька тижнів бігати не буду точно. Глибока рана на нозі за 1см від стегнової артерії і нерва. Величезна подяка усім, хто надавав допомогу відразу на місці, а також працівникам швидкої та медикам в лікарні. Напад серед білого дня з ножем в центрі міста – це ненормально. Справа не в Турському. Справа в зухвалості злочинців. Чи це спроба мене залякати, чи покарати, чи замах на вбивство – я не можу сказати. Як і не можу сказати хто і для чого це затіяв. Поліцію прошу провести об’єктивне розслідування. Зазначу, що не маю ні жодних бізнесово-фінансових конфліктів, ні на ґрунті особистих, чи то побутових стосунків: ні з чоловіками, ні з жінками, – йдеться у повідомленні.



Читайте також

Правоохоронці розшукують свідків поранення екс-депутата

Нагадаємо, що 22 лютого у Тернополі напали на екс-депутата міської ради Ігоря Турського. Сталося це близько 16-тої на вулиці Грушевського, неподалік драмтеатру. Невідомий чоловік підбіг та поранив Турського ножем у стегно. 

Правоохоронці звертаються за допомогою до водіїв автомобілів, які мають у салонах авто відеореєстратори.

– Просимо відгукнутися усіх, хто 22 лютого з 15:00 до 15:20 проїжджав вулицями: Миру-Дружба-Мазепи-Руська-Й.Сліпого-Замкова-Грушевського. З 16:15-17:00 перебував на вулицях Грушевського-бульвар Т. Шевченка-Опільського-Франка-Крушельницької-Хмельницького.Якщо в цей час ви проїжджали чи автівка стояла припаркована на вказаних вулицях і ваш реєстратор був увімкнений, просимо принести відео до ГУНП в Тернопільській області для опрацювання фахівцями, – пише “Досьє 102”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лікарня, #ніж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #турський
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: