У міськраді пояснили, чому в Тернополі ремонтують дорогу в погану погоду

Опубліковано:
25 Лютого, 2018 о 15:13
Під час зими на дорогах та ділянках, які давно не підлягали ремонту, утворюються глибокі вибоїни та деформації, які прискорюють подальшу руйнацію дороги та є небезпечними для руху транспорту, – пишуть Тернополяни.

Тому, навіть при несприятливих погодних умовах, на вулицях і дорогах міста виконуються аварійні роботи асфальтобетонного покриття, кажуть в міській раді Тернополя.



– Цей вид робіт проводиться за спрощеною технологією. Не виконуються усі технологічні операції при ліквідації ямковості на асфальтобетонному покритті. У разі необхідності, роботи дозволяється проводити за мінусової температури повітря, без попередньої підготовки та підгрунтовки, з використанням як холодних, так і гарячих асфальтобетонних сумішей, а ущільнення можна проводити і віброплитами, і ручними трамбівками, і котками, – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що аварійні ремонтні роботи мають тимчасовий характер. За ділянкою ремонту встановлюється спостереження і після настання сприятливих погодних умов проводять відповідні роботи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: