Правоохоронці розшукують свідків поранення екс-депутата

Опубліковано:
24 Лютого, 2018 о 07:13

Інцидент трапився в центрі Тернополя 22 лютого близько 16:13. Поблизу кафе «Раrma» невідомий підбіг та ножем поранив екс-депутата міської ради. 

Читайте також



В центрі Тернополя ножем поранили екс-депутата міської ради Ігоря Турського (Фото, відео)

Працівники поліції розшукують осіб, причетних до злочину та звертаються за допомогою до водіїв автомобілів, які мають у салонах авто відеореєстратори. Просять відгукнутися усіх, хто 22 лютого з 15:00 до 15:20 проїжджав вулицями: Миру-Дружба-Мазепи-Руська-Й.Сліпого-Майдан Волі-Замкова-Грушевського; 16:15-17:00 перебував на вулицях Грушевського-бульвар Т. Шевченка-Опільського-Франка-Крушельницької-Хмельницького. Якщо в цей час ви проїжджали чи автівка стояла припаркована на вказаних вулицях і ваш реєстратор був увімкнений, просимо принести відео до ГУНП в Тернопільській області для опрацювання фахівцями.

Звертаються оперативники і до водія автомобіля марки ймовірно Opel Astra білого кольору (на фото нижче). Водій цієї іномарка під’їхав у момент скоєння злочину і можливо міг щось бачити або, якщо в авто був реєстратор, то момент нападу зафіксований на відео. Повідомити інформацію можна за номерами телефонів: 27-12-34, (098)255-42-19, (067) 351-01-44. Анонімність гарантується.

null

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини, #турський
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: