Росіянин на Олімпіаді-2018 потрапив до складу України з біатлону

Опубліковано:
23 Лютого, 2018 о 17:23

Спортивна Україна знову «стисне кулачки» (с), в єдиному пориві сердець підтримуючи наших рідних олімпійців на ХХІІІ зимових Олімпійських іграх в корейському Пхьончхані.

На цей раз наші серця будуть віддані чоловічій естафетній команді з біатлону, котра поведе боротьбу за перемогу (а за що ж іще?) з іншими 17-ма найсильнішими командами світу, такими як Естонія, Казахстан, Словаччина і, звичайно, Румунія.



До складу квартету тренерський штаб на чолі з словацьким фахівцем Юраєм Санітрою включив Артема Приму, Сергія Семенова, Владіміра Сємакова і Дмитра Підручного.

Особливо відзначимо ту глибоку довіру. Яку тренерський штаб нашої команди проявляє до 32-річного Владіміра Сємакова, атлета, який зусиллями президента національної федерації Володимира Михайловича Бринзака приїхав до нас із сусідньої Росії.

На цій Олімпіаді Сємаков виступав у спринті й індивідуальній гонці і посів у них високі 78-ме і 31-ше місця.

Приємно, що тренери не мислять поверхнево і не звертають уваги на ситуативні успіхи, як то 29-те місце 24-річного чернігівського біатлоніста Артема Тищенка у тій же індивідуальній гонці. У таких стартах досвід Сємакова, який, сподіваємося, представить нашу країну ще й на Олімпіаді-2022 у Пекіні, стане в нагоді і приведе наш біатлон до нових перемог.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олімпіада, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: