20 лютого близько 22:20 у поліцію зателефонував невідомий чоловік. Він почав погрожувати та розповідав, що він та його друзі, які є добровольцями одного із батальйонів, почнуть спалювати усі існуючі в обласному центрі банки і цими діями вони покажуть, що Західна Україна сильна та любить свою державу. 

Чоловік кілька разів путався щодо того, добровольцем якого батальйону він є. Себе та товаришів називав братвою і запевняв поліцію, що вони на шістдесяти джипах зі сторони Кременця під’їжджають до Тернополя. У разі перешкоджання, побратими планують знищувати усіх на своєму шляху.



Оперативники встановили, що дзвінок надходив з Підволочищини. Саме туди вирушили бійці корпусу оперативної раптової дії, працівники групи швидкого реагування, поліцейські станції Скалата, слідчо-оперативна група. вони оточили будинок, з якого йшов телефонний сигнал і очікували бійців “Корду”. Жартівником виявився житель села Іванівка 1977 року народження. Чоловік добряче випив. Разом зі своїм товаришем, який дійсно раніше перебував у зоні АТО, розмовляли за чаркою. Після цього чоловік взяв мобільний телефон друга і вирішив зателефонувати до поліції.  

Жартівників доправили на освідчення до медзакладу. За попередньою інформацією, у них у крові було 1,8-1,9 проміле алкоголю.  За скоєне чоловікові загрожує адміністративне провадження за статтею 173 – дрібне хуліганство. Йому загрожує штраф або адмінарешт. Його долю вирішуватиме суд. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: