Тернопільська поліція розшукує молодого АТОвця, який зник два тижні тому

Опубліковано:
14 Лютого, 2018
На Тернопіллі ось вже майже два тижні як розшукують зниклого 26-річного жителя обласного центру. Федорович Іван Ігорович вийшов з дому ще 31 січня і по цей день про його місцеперебування нічого невідомо.

Правоохоронці просять небайдужих допомогти із розшуком молодого чоловіка. Відомо, що він раніше служив у зоні АТО. Близько 21-ої години 31 січня він пішов з дому, не маючи із собою навіть мобільного телефону.

Рідні молодика не знаходять собі місця, тому просять небайдужих відгукнутися. Інформацію про зникнення Івана вони розмістили і в соцмережі.

— Усіх, кому відомо про те, де може знаходитись парубок, просимо повідомити про це за номерами у Тернополі (0352) 27-10-71,27-14-34, 27-11-70 або на лінію «102», — закликають в ГУНП у Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зник, #іван федорович, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: