Тернопільському священику погрожували прихильники московського патріархату

Опубліковано:
9 Лютого, 2018 о 21:43

В мережі нещодавно з’явилося повідомлення, у якому зображено, як тернопільському священику погрожують «шанувальники» московського патріархату – пише видання Галас.

Отець Олексій Філюк із села Шушківці Лановецького району прославився на всю країну. Священика показували у різноманітних телепередачах на кількох центральних каналах. Також отець Олексій відомий на Тернопільщині громадський активіст, благодійник.



А ще священослужитель започаткував у ФБ соцгрупу Моя Лановеччина. Де жителі Лановецького краю діляться як успіхами, так і проблемами. Активним дописувачем на сторінці є і сам священик. Зокрема, недавно він повідомив новину, що обурила дописувачів. Отець Олексій Філюк повідомив, що до нього у грубій формі зверталися шанувальники московського патріархату. Виникла жвава  дискусія на тему “каноніческой” церкви. На адресу отця були погрози та лайливі слова.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #погроза, #тернопіль, #тернопільські новини, #філюк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: