Дорожньо-транспортна пригода трапилася 29 січня селі Лози близько 20:00. Водій невідомого автомобіля збив двох пішоходів – маму та доньку і з місця аварії втік. Потерпілі йшли узбіччям дороги на зустріч транспорту.

У 36-річної жінки забій грудного відділу хребта, закрита черепно-мозкова травма та струс. У дівчинки 1999 року народження – забійна рана надбрівної ділянки голови, закрита черепно-мозкова травма та інші ушкодження.



Правоохоронцям вдалось розшукати втікача вже через дві години після автопригоди. Це – 26-річний житель села Бодаки, який був за кермом автомобіля Audi-80. У скоєному поліцейським він зізнався. Чоловік каже, що на момент аварії у його автівці не працювала права фара і він не помітив, що збив людей. Адже ця ділянка дороги практично не освітлюється. Відчувши удар, кермувальник зупинився за метрів 200, проте нікого не побачив і поїхав далі. Так це чи ні – встановить слідство. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

За матеріалами сайту 0352

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: