Водія «на бляхах», наздоганяючи якого перекинулося авто патрульних, знайшли (Відео)

Опубліковано:
31 Січня, 2018 о 22:43

В неділю три автомобілі патрульних наздоганяли іномарку, яка їхала на великій швидкості. У результаті переслідування один із автомобілів патрульних поблизу села Грабівці злетів у кювет та перевернувся, – пише МедіаТОР.

Керівник Патрульної поліції Богдан Шевчук розповів, що на проспекті Злуки у Тернополі патрульні помітили автомобіль Аudi А6 голубого кольору. В автівки не був ввімкнений задній лівий габаритний ліхтар та покажчик повороту. Поліціянти подали звуковий сигнал, ввімкнули проблискові маячки, але водій не зупинявся, і почав прискорюватися. Переслідуючи правопорушника на під’їзді до села Грабовець, через неналежні погодні умови і сильний туман, службовий автомобіль з’їхав у кювет і перевернувся.



Читайте також

Патрульні прокоментували ДПТ зі службовим автомобілем під Тернополем
На Тернопільщині перекинувся автомобіль патрульної поліції (Фото)

– Усі матеріали складені на інспектора, який керував транспортним засобом. Йде службове розслідування, патрульний поліціант говорить, що він не перевищував швидкості, а з’їхав в кювет через погодні умови, – каже Богдан Шевчук.

У цьому автомобілі, за словами очільника Патрульної поліції, перебувало три інспектори. Травмованих не було. Після ДТП поліцейська, яка також перебувала в авто на задньому сидінні, отримали забій.

Поліцейське авто згодом евакуювали до Патрульної поліції міста. А водія авто на іноземній реєстрації, якого наздоганяли патрульні, знайшли незабаром.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: