На мокрому тротуарі у Тернополі лежав чоловік (Фото)

Опубліковано:
30 Січня, 2018 о 06:43

Фото, на якому забражений чоловік, який лежить на тротуарі на вулиці 15 Квітня, опублікувала у мережі тернополянка Юлія Мамчак. Жінка розповідає, що таке видовище вони з сусідами бачать часто, адже поблизу їхньої домівки працює «наливайка». На світлинах видно, що чоловік вмостився на паперовому ящику, ні на кого не реагує і, схоже, лежить на землі вже якийсь час, оскільки одяг брудний і мокрий, – пише МедіаТОР.

– Тернопіль. Чийсь тато і дідусь. Знаєте, що обурює, що таке явище на нашій багатостраждальній вулиці 15 Квітня ми бачимо ледь не щодня.. Маємо нещастя бути сусідами “наливайки” в комплексі “Молодіжний”. На розлив з 9 ранку продається, на мою думку, не зовсім якісний алкоголь… Потім добре піддаті чоловіки виходять та справляють нужду на наших дитячих майданчиках. Групові звернення, скарги, виклики поліції чомусь залишились без уваги.



Підсумки сьогоднішньої історії.

Визвали швидку. Швидка повезла чоловіка додому, а куди його ще діти? На радість сім’ї…., – написала пані Юлія на своїй сторінці у фейсбук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тротуар, #чоловік
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: