27-28 січня тернополян запрошують взяти участь в акції «Доба», присвяченій річниці бою під Крутами

Опубліковано:
27 Січня, 2018 о 08:13

27 – 28 січня Тернопільський осередок Спілки Української Молоді в Україні проводитиме традиційну акцію «Доба», аби вшанувати пам’ять юнаків, які загинули у бою з більшовицькими військами під Крутами, а також пам’ять борців за волю України усіх часів.

Охочих просять приходити в приміщення колишнього слідчого ізолятора КГБ – у Музей політв’язнів за адресою: Тернопіль, вул. Коперніка, 1. Розпочнеться акція о 10.00 год. 27 січня, завершення – о 10.00 год. 28 січня.



Під час «Доби» учасники з їх добровільної згоди перебуватимуть 24 години в колишніх камерах слідчого ізолятора КДБ, зустрінуться з дослідниками історії визвольних змагань та поспілкуються з учасниками збройної боротьби за незалежність, матимуть нагоду послухати спогади колишніх політв’язнів.

Також відбудуться спільна молитва, гутірки, буде час на мовчанку, зустрічі з гостями, перегляд фільму, співи, прогулянка в тюремному дворику. У неділю о 10.00 годині в капличці пройде Літургія.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #доба, #крути, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: