Тернополянин заплатить чималу суму штрафу за те, що пропонував хабар

Опубліковано:
25 Січня, 2018 о 18:43

Тернопільською місцевою прокуратурурою  здійснювалось процесуальне керівництво та підтримання державного обвинувачення у суді у кримінальному провадженні за ч.1 ст.369 КК України щодо тернополянина, який запропонував 20 000 грн неправомірної вигоди працівнику поліції.

Читайте також



Завершилась «віденська казка» для олігарха з Тернопільщини
В Тернопільському районі посадовця затримали на хабарі

Встановлено, що у липні 2017 року  потерпілий у справі про викрадення майна з його квартири,  запропонував неправомірну вигоду керівнику слідчого відділу Тернопільського відділу поліції  ГУНП в Тернопільській області за якісне розслідування кримінального провадження, розпочатого за фактом крадіжки. Поліцейський від незаконної пропозиції відмовився.

Вироком Тернопільського міськрайонного суду затверджено угоду про визнання винуватості між обвинуваченим та прокурором. Також, відповідно до вироку суду,  засуджений сплатить 8500 грн  штрафу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар, #штраф
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: