Тернополян закликають заколядувати для українців, котрі закордоном

Опубліковано:
6 Січня, 2018 о 21:13

Захід пройде 8 січня в одному із торгівельних центрів міста і буде присвячений українцям, які наразі перебувають закордоном.

Один із організаторів акції Андрій Костюк розповів, під час флешмобу буде виконана колядка «Добрий вечір тобі». Дрес-кодом акції є вишиванка під верхнім одягом.



 

Згідно із сценарієм колективи розпочнуть співати у різних точках торгівельного центру. При цьому поступово будуть рухатися до центру зали, де розміщена ялинка. А зі слів «бо прийдуть до тебе» до флешмобу мають долучитися всі інші учасники, які мають зняти верхній одяг. Таким чином всі колядники опиняться у вишиванках.

Завдяки композиції організатори хочуть передати святковий настрій українцям, які з різних причин зустрічають Різдво не в Україні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #андрій костюк, #батяри, #коляда, #кулик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Подоляни, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: