До Тернополя привезли найкращих котів (Фото)

Опубліковано:
4 Грудня, 2017 о 14:13

Цими вихідними у Тернополі проходила  міжнародна виставка котів «Мурколай». Якщо раніше подібну виставку проводили у ТРЦ «Подоляни», то цього разу вона розмістилася у ПК «Березіль». Окрім винуватців виставки, самих котів, а їх було понад 200, можна було придбати сувеніри на котячу тематику, корм, засоби догляду за чотирилапими і багато усілякої «котячої» всячини. Організатори заходу розповідали, що  частина виручених коштів від сувенірів піде на потреби безпритульних тварин. А в разі, якщо вдасться зібрати більшу суму, то кошти перерахують на картку, призначену для збору коштів на створення притулку.

Зазначимо, що в перший день виставки був цілковитий аншлаг. Від великої кількості відвідувачів чотирилапі навіть трохи розхвилювалися. А подивитися було справді на що: від гігантських мейн-кунів, абіссінських, бенгальських до короткошерстих сфінксів… Особливо виставка до смаку припала малечі та й дорослі не приховували радощів та намагалися сфотографувати муркотунів на мобільний телефон.



null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виставка, #кіт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: