На Кременеччині зіткнулись два авто, а водій іномарки в’їхав у підводу

Опубліковано:
4 Грудня, 2017 о 12:43

Неподалік села Горинка на Кременеччині не розминулися автомобілі Volkswagen Passat та Ford. Водій першої іномарки не переконалася в дорожній ситуації та виїхала на смугу зустрічного руху, де зіткнулася з іншим авто.

Із забійними ранами голови та коліна, а також із підозрою на закритий переломом ключиці потрапила винуватиця ДТП, постраждав і її пасажир. У чоловіка закритий перелом кісток носа, забійна рана голови та кисті.



Читайте також

46-річна тернополянка потрапила під колеса Daewoo Sens
В Білій знову ДТП

А на автодорозі Почаїв-Кременець в селі Дунаїв автомомбіль Citroën зіткнувся з гужовою підводою. Водій каже, що віз виїхав на проїжджу частину раптово і він не встиг уникнути удару. Травми отримав фірман. За попередніми даними він перебував у стані алкогольного сп’яніння і самовільно залишив медзаклад. 

Ще одна ДТП сталась на Борщівщині селі Мушкатівка, неподалік зупинки громадського транспорту. Там водій, збивши жінку-велосипедиста, втік з місця автопригоди. Керувала двоколісником мешканка села Турильче 1967 року народження. Вона рухалася в попутному з авто напряму. У потерпілої – травма грудної клітки, переломи та садна. Водія-втікача розшукують правоохоронців та просять відгукнутися свідків аварії. Анонімність гарантують. 

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: