У Тернополі трапилася ДТП за участю двох «Мерседесів» (Фото)

Опубліковано:
2 Грудня, 2017 о 16:13
Сьогодні у Тернополі від ранку іде сніг – зима вступила у свої законні права. Втім, саме несподівана зміна погоди часто стає причиною виникнення ДТП на дорогах. Одне з них і трапилося неподалік «кільця» що на проспекті Злуки.

Аварія, за словами читачів сайту «Тернополяни» сталася ще до опівдня.



– На слизькій дорозі водій старого білого «Мерседеса» не впорався з керуванням та попустив зіткнення з автомобілем тієї ж марки (лише новішої моделі), що рухався у попутному напрямку попереду нього, – говорить тернополянин Олексій.

Найімовірніше, водій темного «Мерседеса» пригальмував, заїжджаючи на «кільцеве перехрестя», а кермувальник іншого не обрав безпечної відстані та через власну неуважність не встиг вчасно зупинитися. Відтак, у новішого «Мерседеса» побиті фари та вм’ятина з лівої сторони.

Деталі інциденту з’ясовуватимуть правоохоронці. На місці події декілька годин працювали патрульні. Натомість, водії, які проїджали у зазначеному напрямку скаржилися, що в аварії ніхто не постраждав, а поліція ніяк не може оформити, здавалось би, незначну ДТП, яка створювала затори на дорозі.

IMG_5834.JPG

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #атопригода, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: