На Борщівщині студенти ліцею намагалися вкрасти три авто

Опубліковано:
30 Листопада, 2017 о 22:13

Двоє 19-річних студентів одного з місцевих ліцеїв вирішили розважитись, а закінчилось усе криміналом. Вони поїхали в село Іване-Пусте до товариша. Спершу хлопці розпивали спиртне. Далі двоє парубків подалися до села Збручанське, де продовжили випивати. Розходитись почали лише пізно вночі, тож добратися додому вже не було на чому. Тому проблему додумались вирішити за допомогою крадіжки. 

Читайте також



У Тернополі викрали автомобіль

Зайшовши на одне господарств, побачили мотоблок та легковий автомобіль. Мотоблок “ЗУБР” дебошири викотили за 150 метрів від подвір’я та спробували його завести. Оскільки це їм не вдалося, то хлопці повернулись назад, щоб завести «ВАЗ-2101». Автівка була відчинена, а ключі знаходилися в замку запалювання. Проте лише почали їхати, як господар почув шум і прокинувся. Хлопці залишили транспорт та втекли.

Деякий час перечекавши, студенти знову пішли шукати авто, щоб доїхати в Борщів. На території одного з господарств стояв припаркований автомобіль «Renault Master». Автівка була відчинена, а ключі були всередині. Хлопці лише рушили, як дорогу їм перегородив інший водій. Це був власник «ВАЗу», який вони намагалися викрасти раніше. Студенти втекли, та один з них по дорозі загубив мобільний телефон. Потерпілі звернулися до поліції, студентів оперативно затримали. У скоєному хлопці зізналися. Наразі вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Їм інкримінують статтю 289 частина 2 ККУ – незаконне заволодіння транспортним засобом.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: