Біля Тернополя шукали дідуся, а на Монастирищині зниклу пенсіонерку знайшли мертвою

Опубліковано:
30 Листопада, 2017 о 11:43

80-річний житель села Петрики зник в лісі поблизу села. Дідусь вийшов з дому о 12 годині, а близько 17:00 він зателефонував рідним і повідомив що заблукав. Після цього зв’язок з ним припинився. Рідні звернулись до допомогою до рятувальників.

О 18:45 оголошено сигнал «ЗБІР –АВАРІЯ» для Тернопільського районного відділу, 3-ї державної пожежно-рятувальної частини, пошуково-рятувального відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення  та позаштатного кінологічного розрахунку. Загалом до пошукових робіт було залучено: 62 бійців ДСНС та поліцейських, а також шукали дідуся родичі та односельчани.  О 22:17 зниклого знайшли. Зі стареньким все гаразд і його здоров’ю нічого не загрожує.



А в селі Велеснів Монастириського району о 20:00 26 листопада зникла місцева жителька 1938 року народження. У пошуках бабусі взяли участь 14 чоловік особового складу пожежно-рятувальної служби району, а також 10 співробітників поліції.

Зниклу пенсіонерку розшукали без ознак життя 27 листопада об 11:30. Її тіло виявили в річці Коропець. Обставини її загибелі встановлюють.

За матеріалами управління ДСНС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розшук, #рятувальник, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: