27-річна жителька Бережан декілька місяців не заглядала до скриньки зі своїми прикрасами. А коли відкрила її, то довго не могла зрозуміти, куди поділись золотий ланцюжок з підвіскою, сережки, чоловічий перстень та браслет. Золота не стало на 10 тисяч гривень. Дівчина звернулась у поліцію.

Читайте також



Патрульні затримали зловмисника, який поцупив в магазині дорогий верхній одяг

Провівши розслідування, правоохоронці з’ясували, хто причетний до крадіжки прикрас. Золоті вироби привласнила 25-річна товаришка потерпілої. Дівчина часто заходила до подруги в гості. Під час одного з таких візитів господиня похвалилася дорогими прикрасами, які зберігала у шкатулці на шафі. Тож коли знадобилася гроші, приятелька, залишившись у кімнаті на самоті, поцупила дорогоцінності. Була переконана, що її ніхто не запідозрить. Крадене здала у ломбард, а виручені гроші витратила на власні потреби. Дівчині інкримінують частину 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: