Шоколад, ікру та елітний алкоголь крав 22-річний тернополянин із тернопільських продуктових магазинів. Загальна сума збитків, завданих власникам крамниць,  – понад 3 тисячі гривень. Доведено причетність крадія до шести фактів крадіжок.

 



Молодик ніде не працював. обкрадав переважного торгові заклади на Бамі та Східному. Заходячи до крамниці, ходив між стелажами з товаром і приглядався. Все, що сподобалося, ховав під куртку і виходив, не заплативши. В одному з торгових закладів злодія помітили охоронці і навіть намагалися затримати його, однак той вирвався і втік. В іншому магазині крадія зафіксували камери відеоспостереження.

Злодія затримали. Йому було обрано міру запобіжного заходу в якості домашнього арешту. Досудове розслідування кримінального провадження слідчі скерували до суду.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #магазин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: