У тернопільському селі майже всі чоловіки на одне ім’я

Опубліковано:
27 Листопада, 2017

У Качанівці Підволочиського району 85 відсотків чоловіків – Михайли або Михайловичі. Чимало жінок – теж Михайлівни, – пише Файне місто з посиланням на ПРОте.

– Найбільше хлопчиків називали Михайлами у 60-х роках. – розповідає Любов Пастир, староста села Качанівка. – Тепер цим іменем майже не називають. Є один Михайлик, якому виповнився рік і кілька місяців. Також є один другокласник. Два – молодих Михайли, їм по 20 років.

У Качанівці 1117 жителів. Жінок на 247 – більше. Серед чоловіків майже кожен якщо не Михайло, то Михайлович. А от Михайло Михайлович лише один.

– Це – Михайло Михайлович Будник. Він співає у церковному хорі. – продовжує Любов Михайлівна. – Де речі, мій чоловік також Михайлович. А ще у нас є один Михайло, який дуже дбає про село. Це Михайло Сай – директор товариства «Агро-Рось».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #качанівка, #михайло, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #односельці, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: