У Тернополі відбулась науково-практична конференція за участю голови Держказначейства

Опубліковано:
22 Листопада, 2017 о 14:13

21 листопада у Тернополі відбулась науково-практична конференція на тему: “Програмно-цільовий метод бюджетування – інструмент підвищення ефективності управління місцевими фінансами”. Участь у конференції взяв міський голова  Тернополя Сергій Надал та голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз.

Під час зустрічі Сергій Надал наголосив, що тема програмно-цільового методу фінансування є дуже важливою, оскільки з 1 січня 2017 року такий інструмент управління бюджетними коштами функціонує у Тернополі.



«Для удосконалення цієї програми ми долучаємо практиків, представників казначейства та органів місцевого самоврядування і спільними зусиллями нам вдасться створити таку модель, яка буде оптимальною для всіх та забезпечуватиме ефективне функціонування бюджетного процесу», – відмітив Сергій Надал.

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #казначейство, #конференція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: